torsdag 3 september 2009

Mycket att bestämma

Igår åkte skivorna som suttit för tre av fönstrena i salen bort. Vad ljust det blev!! Helt otroligt vilken skillnad =) Jag har bestämt sen länge att enbart fönstret i mitten ska vara kvar på baksidan av huset men nu kanske jag får tänka om.. Har till på måndag på mig att bestämma mig. Allt handlar om pengar just nu och det känns tråkigt. Men jag ska ju faktiskt ha råd att bo där också så då får jag hålla i pengarna =) Balkongen som var planerad får nog också stå tillbaka... det går ju att fixa senare om jag vill. Jag måste prioritera det viktigaste känns det som ;) Det är mycket saker jag inte tänkt på när jag gjorde min budget... Hade en extra pott men en stor del av den gick åt till fönstrena nu.

Annars har jag inte vart så mycket i huset dom sista två dagarna, jobbat i ett och när jag är ledig så är det en massa andra saker som ska fixas.. Idag har jag och Johan vart iväg i Ulricehamn på Rulles el och kollat vitvaror mm. Tror att jag har bestämt mig med det mesta, ska kolla upp en del priser innan jag betalar allt bara =) Har till mitten på nästa vecka på mig. Det blir inbyggt kyl, frys och diskmaskin. Sen har jag i princip bestämt mig för vit ugn och vit fläkt.. och svart spishäll, blir det bra tror ni? Tvättmaskin och torktumlare passade jag på att "köpa" också. En sak till avklarad ;)

Kram Maria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjenis!!!

Låter som att det kommer att bli gööör bra!!
Skall bli kul & se resultat snart då :)
Jobba på och glöm inte av att ta det lite lugnt mellan varven.
// Kram evelina

Villa Solberga sa...

nu är vi sega på att uppdatera båda två!! slut på ork och inspiration från min del och kanske slut på tid för din! eller?

puss på dig iaf